Thursday, June 14, 2007

Who knows Jenn?

I copied my friend Jodi's idea. Let's see who can answer the most correctly. The person with the most correct answers wins a prize.

1. What show am I currently addicted too?
a. American Idol
b. Survivor
c. The Office
d. Dancing with the Stars

2. Which of the following is my favorite restaurant?
a. Red Lobster
b. O'Charley's
c. Max and Erma's
d. Olive Garden

3. Which movie is my favorite?
a. Shakespeare in Love
b. Fever Pitch
c. about a boy
d. Scary Movie

4. I prefer buying what item over all others?
a. shoes
b. clothes
c. sunglasses
d.bags

5. I think the most attractive actor is?
a. Matthew McConaughey
b. Johnny Depp
c. Leonardo DiCaprio
d. Jim Carrey

6. I would buy this series on DVD?
a. COPS
b. 7th Heaven
c. Growing Pains
d. Family Ties

7. My favorite treat is?
a. potato chips
b. chocolate
c. ice cream cones
d. licorice

8. If I could change one thing about my appearance it would be?
a. from the waist down
b. from the waist up
c. all of the above
d. none of the above

9. The last book I read for pleasure was?
a. The Little Mermaid
b. 30 Days under the overpass
c. The Heartache no one sees
d. The Goodnight Moon

10. Eli and I started dating because?
a. he ask me out
b. we were set up on a blind date
c. I ask him out
d. he kissed me

8 comments:

theviolinist said...

again, i have no clue but i'm gonna try anyway...
c
b
a
d
c
b
a
d
b
a

jodi said...

oooh, oooh, i should win the prize for coming up with this idea! LOL!

okay, here we go:

1. D
2. D
3. A
4. A
5. C
6. B
7. A
8. A
9. B
10. D

BY THE WAY: You scored a 4 out of 10 on my quiz!

Roogles said...

What kind of prize?

CBADABCCBD

Love you my dear.

-E

jodi said...

I have a feeling that Eli's prize for winning this contest will somehow differ than the prize that someone else would receive! :)

T5Guy said...

LMAO

T5Guy said...

C
B
A
D
A
C
A
C
B
D

anna said...

i had to guess on a few, but...

C
B
A
D
A
B
C
C
B
D

Tersie said...

oh! I just figured out how I can cheat. I know Eli got them all right, I could copy his answer! hehe. But I'll do it the honest way. Don't laugh at how amazingly wrong I may be. I think I'll check my answers against his when I'm done to see.

1 - C
2 - A
3 - B
4 - D
5 - A
6 - B
7 - C
8 - D
9 - B
10 - C

And I missed ... 4 (I think). Not bad at all!! Pretty lucky guesses. lol. Some I answered how I thought you might answer ... the ones I had no clue about I answered how I would answer them myself. heh.